2015, je was geweldig!

8 weken geleden verscheen de vorige blogpost. 8 weken geleden had ik het al druk. Maar nog niet smoordruk. Ik kwam toen bij de HEMA toevallig Wimke, Neeltje en Emmy tegen. Bloggers/webshoppers, ieder zo met hun tips en tricks. We stonden op de kerstafdeling waar Wimke accessoires voor een artikel over kerst bij elkaar aan het sprokkelen was. Ik vertelde dat ik alle items voor kerst al in huis had, en de blogpost al bijna klaar. Ik was op dat moment volop bezig leuke blogposts te bedenken, en concepten uit te werken. Maar op dat moment kwam Emi.frl ook in de VTWonen, en in de Wonen & Co van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden.

En toen ging ik van druk naar smoordruk. 7 dagen per week, elke vrije minuut, alle tijd zat/zit in de webshop. Posters, kaartjes, producten op maat. Een webshop in je eentje runnen is heel leuk, maar ook heel druk. Geen vrije tijd meer, en ook geen tijd meer voor de blog. De blogpost over een gedekte kersttafel met HEMA accessoires laat ik daarom maar achterwege. Het is morgen pas kerst, maar tegen de tijd dat ik de blogpost af heb, is de kerst voorbij. En bovendien, iedereen heeft zijn decoratie al klaar vermoed ik.

Tijd om terug te blikken op 2015.

2015collage

In februari begon er iets te borrelen. In mei raakte het in een stroomversnelling. Posters, kaartjes, meer en meer ontwerpen, producten op maat, op fairs staan, verkooppunten, in de landelijke media verschijnen. Wat was 2015 een bijzonder jaar. Ik werk keihard aan Emi.frl en wat heb ik er veel plezier in! Het is zo leuk om mensen blij te maken met een poster of kaart van hun stad!

Tussen 24 december en 2 januari is de webshop “gesloten”. (Bestellingen in deze periode worden na 2 januari weer verzonden.) Tijd om de balans op te maken van dit jaar, en voorbereidingen te treffen voor 2016. Ik ga in ieder geval proberen meer blogposts in te plannen!

Bedankt allemaal! Voor het enthousiasme, de bestellingen, de hulp en feedback. Veel geleerd en nog veel te leren.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen toe en alle goeds voor 2016!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.