Free Printable: Herfst

free printable

free printable

Afgelopen herfst ben ik begonnen met gratis printables te verspreiden via Instagram. De eerste printable op A4 formaat was “Herfst”! Het verwoord mijn gevoel bij herfst, en niet alleen bij die van mij! Deze printable is al meer dan 100 keer aangevraagd! Ook hebben? De gratis download vind je HIER!

Plaats je een foto met deze free printable op social media? Dan zou ik het leuk vinden als je me tagt (Instagram en Twitter: @eminke, #emifrl #eminkeposter. Facebook: deze pagina). Dankjewel!

Herfst printable in huis bij:

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.