Free Printable: Winter

free printable

free printable

De dagen worden korter, buiten word het kouder, binnen word het steeds gezelliger. Na de “Herfst” printable werd het hoog tijd voor de “Winter” printable op A4 formaat! Ook deze werd weer volop aangevraagd. Ook hebben? Je kunt hem HIER gratis downloaden!

Plaats je een foto met deze free printable op social media? Dan zou ik het leuk vinden als je me tagt (Instagram en Twitter: @eminke, #emifrl #eminkeposter. Facebook: deze pagina). Dankjewel!

Winter printable in huis bij:

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Hallo Emi,

    Ik heb gelezen dat je de plattegronden niet meer maakt, toch zoek ik een plattegrond van Franeker.Ik ben hier geboren en getogen en woon er nog steeds. Is er nog een mogelijkheid dat er nog een plattegrond beschikbaar is. Ik zou hier enorm blij mee zijn.
    Mvg
    Jan Haitsma
    Franeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.