Werk aan de Muur

Eind vorig jaar stopte ik met met het ontwerpen en verkopen van mijn populaire stadsplattegronden. Het was niet meer te combineren met mijn gewone baan en mijn privéleven. We zijn een jaar later, en ik heb zo ongeveer elke maand de vraag gehad of ik niet toch nog ontwerpen wilde verkopen.

Vanwege de drukte die een eigen webshop met zich meebrengt, was dit voor mij geen optie. Echter ontdekte ik onlangs Werk aan de Muur. Bij dit bedrijf kun je je ontwerpen onderbrengen, en heb je er zelf verder geen omkijken meer naar. Zij verzorgen de productie, verzending en de klantenservice. Ontzettend fijn! 

Dus ben je nog op zoek naar een mooie stadsplattegrond? Misschien wilde je die wel op canvas, dibond, of staal? Of toch gewoon als poster, met of zonder lijst? Nu mijn ontwerpen zijn ondergebracht bij Werk aan de Muur, is er zoveel mogelijk!

Nieuwe opdrachten neem ik nog steeds niet aan. Maar voor alle bestaande ontwerpen, neem een kijkje bij Werk aan de Muur!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.